Salangen-Nyheter

Lavangen Idrettsforening:

Åpnet ny-stadion!

Sparebanken Narvik og samfunnskontakt Victor Vang var på besøk og tildelte klubben 50.000 kroner.

TENNEVOLL: På fredag var det offisiell åpning av den nye fotballbanen i Lavangen. Til tross for regn, var det godt oppmøte, og mange smilende ansikt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2014 kl 00:00

- Kjempearrangement, god stemning og masse folk, forteller Kristine Haugen til nettavisen om fredagens arrangement. Denne dagen var alle som ønsket det invitert til den offisielle åpningen av kunstgress banen på Tennevoll. Og det var ingenting å si på arrangementet. Storslagent og flott. Og mange beundrende blikk til Lavangen, som har klart å få til dette. Som seg hør og bør på et slikt arrangement, var selvfølgelig Maxi Pyroteam tilstede å imponerte svært med sitt storslagne fyrverkeri.

Det var salg av både mat og drikke under arrangementet.

Trening

- Det var mange unger med på trening med Truls Jenssen. Kretsen var imponert over anlegget, forteller Kristine videre. Det var trening ifra kl 15.00 på fredag, med spillere på aldersbestemte lag. Treningen var det Truls Jenssen som hadde. Han er spillerutvikler i Troms fotballkrets. I tillegg til å være cupmester for TIL, og tidligere trener for Sogndal og Tromsdalen, er han far til Ruben Yttergård Jenssen.

Fotballkamp

Det ble i tillegg til åpningen ble det spilt fotballkamp mellom LIF og Furuflaten kl 19.15. Alle som deltok fikk tilbud om å være med på konkurranser. Det var også salg av supporterutstyr, og salg av andeler.

Ordføreren utsmykket med flott Lavangen IF reklame.