Salangen-Nyheter

Årets "Salangenmesse" avlyses

Den planlagte juleversjonen av Salangenmessa som skulle gå av stabelen helga 17-18.november i år blir avlyst. Det har messestyret bestemt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Leder av messestyret for Salangenmessa, Anita Løvhaug synes det er beklagelig at messa i år må avlyses.

Årets Salangsmesse som skulle gått av stabelen helga 17 og 18.november blir avlyst. - Vi prøvde å få nok stands til messa, men vi mislyktes med det, forteller leder av messestyret Anita Løvhaug ovenfor nettavisen. Årets messe ble først flyttet fra en helg i september til en helg i november, for at man skulle gjøre årets messe litt mer anderledes i forhold til årene før. Årets messe skulle bli en førjulsmesse var tankene til Salangen skolekorps, som arrangerer Salangenmessa år for år. - Det visste seg at mange av bedrifter som vhadde andre planer den helga. Blant annet re-åpner jo Domus-senteret på Setermoen den helga vi planla messe, sier Anita Løvhaug.

Fri-år fra messe

Besluttningen om å avlyse årets Salangenmesse ble tatt for noen dager siden av messestyret. - Vi tenker det slik at vi tar et fri-år fra messa, og bruker tiden fram til september neste år på og planlegge alt, og komme sterkt tilbake da med en messe i tradisjonell stil, sier Løvhaug. Overskuddet av Salangenmessa går til skolekorpset og driften av det. Til sommeren skal skolekorpset på tur til England med mange av sine musikanter, og da trenger man penger. Nå spørs det hvor mye penger ekstra musikantene kan ta med seg, siden det ikke ble noe messe i år.

Foto: Jon Henrik Larsen