Salangen-Nyheter

Planlegger Tine fotballskole 2018:

Arrangeres for 15. gang

Fra søndag 24. til tirsdag 26. juni arrangeres Tines fotballskole på Idrettsheia.

SJØVEGAN: Nå er planleggingen i gang for Tines fotballskole. I år er det femtende gangen det arrangeres i Salangen. I de siste årene har det vært med mellom 130 og 150 unge fotballentusiaster.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I år er det 15. gang Tines Fotballskole arrangeres i Salangen. Dette skjer fra søndag 24. til tirsdag 26. juni. I Salangen skal Tine Fotballskole som vanlig arrangeres på Idrettsheia. Påmeldinger er allerede klar. – Det blir i hovedsak samme opplegget som før. Det er litt spesielt siden det i år er 15. gang vi arrangerer dette, men vi er akkurat kommet i gang med planleggingen så det er enda usikkert om det vil bli noe spesiell markering. Tine Fotballskole har en målgruppe som dekker alle mellom 6 og 14 år. Påmeldingen er på kroner 500,- med søskenmoderasjon på hundre kroner, forteller medlem av hovedkomiteen, Trine Torgersen.

Et lavterskeltilbud

Tine fotballskole i Salangen har de siste årene hatt et relativt jevnt engasjement på mellom 130 og 150 deltakere. Torgersen mener grunnen til at denne fotballskolen er så populær er at den er et lavterskeltilbud som passer for alle uansett om de har eller ikke har bakgrunn fra idretten, og eller om man spiller på forskjellige lag. I tillegg kommer en rekke spillere fra SIF Fotball, både damelagsspillere, rekruttlaget og spillere fra 4. divisjonslaget.