Salangen-Nyheter

Bakgården-festivalen 2022:

Astrid S sjarmerte publikum!

Artisten Astrid S sjarmerte publikum med sine fine og engasjerende sanger på Bakgården-festivalen i Harstad torsdag kveld.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Artisten Astrid S sjarmerte publikum med sine fine og engasjerende sanger på Bakgården-festivalen i Harstad torsdag kveld. Foto: Jon Henrik Larsen

Hun kom til sine egne fans, Astrid S når hun torsdag kveld inntok scenen på årets Bakgården- festival i Harstad.

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2022 kl 16:24

Annonse
Annonse

Publikummerne som nettavisen pratet med underveis i konserten gav den unge trønder-artisten terningkast fem og seks.

Astrid S, eller Astrid Smeplass som hun egentlig heter er opprinnelig fra Berkåk i Trønderlag. Dette var hennes første konsert i Harstad, og det gav hun uttrykkelig melding om fra scenenkanten:

- Harstad!, dette er første gang jeg spiller her. Det var på tide, og dere er så flotte, sa Astrid S fra scenen til et publikum som resolutt svarte med klapp og hyl!.

Astrid S så ut til å trives godt på scenen i Harstad.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Astrid S så ut til å trives godt på scenen i Harstad. Foto: Jon Henrik Larsen

Konserten varte i over en time og hadde de mest kjente låtene til artisten som «Hurts So Good», «Breathe», «Dance Dance Dance» og mange flere. Også rolige balade-låter fra Astrid S sitt reportoar ble det også tid til.

Sukkersøt

Det er ingen hemmelighet at Astrid S, eller Astrid Smeplass er en vakker ung dame på 25 år, som lever livet med musikken sin. Hun sjarmerer publikummet med sitt søte smil og sjarm, og bringer ut energi fra sine opptredner på scener landet over denne sommeren. Hun har også nylig vært kinoaktuell som hovedskuespiller i filmen «Tre nøtter til Askepott».

Astrid S er en heit norsk artist for tiden med mange kjente hits. Det er det ingen tvil om.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Astrid S er en heit norsk artist for tiden med mange kjente hits. Det er det ingen tvil om. Foto: Jon Henrik Larsen


- Selg jo faen ikkje billetta

Midt i konserten forteller Astrid S om en telefonsamtale fra bookingansvarlig fra Bakgården- festivalen, der de kunne informerte den unge damen om at de også ville booke Postgirobygget som en av hovedartistene på grunn av at 'du selg jo faen ikkje billetta', sa Astrid S til en enorm latter og buing fra pubikum mot festivalledelsen. Så, ingen tvil om at Astrid S hadde sine fans foran scenen, og de fikk det de ville ha. Astrid S pressiserte at hun bare var veldig glad for at hun fikk se så mange tilskuere på konserten torsdag kveld.

Bakgården-festivalen fortsetter igjennom fredagen og lørdagen, men artister som Madrugada, Chris Holsten og Jarle Bernhoft for å nevne noen.

Se videoinnslag fra konserten til Astrid S. Her fremfører hun melodien: «Marilyn Monroe»