Salangen-Nyheter

La til kai på Sjøvegan i helga:

Atle er første RS-skipsfører fra Salangen!

Etter det som nettavisen erfarer har det ikke vært noen skipsfører eller kaptein fra Salangen noensinne ombord på en redningsskøyte i Redningsselskapet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2022 kl 09:04

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Dermed skriver Atle Masterbakk (33) fra Øvre Salangen seg inn i historiebøkene som den første skipsfører fra Salangen på en redningsskøyte i Redningsselskapet. Og det er ikke hvilken som helst skøyte heller. Det er nemlig selskapets nyeste stolthet, RS 174 Oscar Tybring V. Den ble døpt i Oslo den 18.oktober i år.

Lørdag og søndag var Masterbakk i lag med de to andre i mannskapet ombord på båten på besøk i Salangen. De la fint til kai ved Millionfisken-brygga i sentrum av Sjøvegan. Søndag ved 11-tiden gikk båten videre nordover til destinasjonen i Vardø der mannskap og båt skal inn i tjeneste.

Se videoreportasje med Atle Masterbakk øverst i artikkelen!

Atle Masterbakk fra Øvre Salangen er den første salangsværingen som er skipsfører på en redningsskøyte i Redningsselskapet. Lørdag og søndag var både båt og mannskap innom Salangen med selskapets nye stolthet RS 174 Oscar Tybring V. Foto: Jon Henrik Larsen