Salangen-Nyheter

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

Avgjørende for veien videre

Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand. ARKIVFOTO

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er bevilget i alt 4,5 millioner kroner til Reistadløpet fra Troms fylkeskommune. Disse midlene skal fordeles med en årlig sum på 1,5 millioner gjennom 2020 og frem til 2022. – Dette er kjempeviktig for oss ettersom grunnøkonomien som vi må kunne ha til rette for å kunne kjøre på med fem nye år med Visma Classic. Vi er nå inne i en fase hvor vi må finne ut om vi skal fortsette med dette i en ny fem års periode, og da er det helt uaktuelt om vi ikke har en solid grunnfinansiering på plass først, forteller daglig leder for Reistadløpet, Ivar Holand i intervju med nettavisen.

For mer informasjon om Reistadløpet følg med på vår formiddagssending her på Salangen-Nyheter som starter klokken 11:00.