Annonse
Salangen-Nyheter

Øvre Salangen IL:

Avslutter sesongen

Årets ØSIL-lag i sine flotte, nye drakter som Sparebank1 sponset.  FOTO: PRIVAT

Årets ØSIL-lag i sine flotte, nye drakter som Sparebank1 sponset. FOTO: PRIVAT

ØVRE SALANGEN: Torsdag 4.oktober blir det en tradisjonell avslutning på en flott fotballsesong. Trener Odd-Lenard Thomassen ønsker alle velkommen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Thomassen inviterer til en trivelig ettermiddag på grendehuset i Øvre Salangen fra kl 17.30 til 19.00. - Spillerne er kjempeflinke unger, og veldig ivrig på fotball. Vi har det kjempegøy sammen, sier Odd-Lenard til nettavisen.


Tradisjon

På avslutningen blir det i tradisjon tro servert både pizza og brus, og det kan også bli utdeling av premier. - Dette er en avslutning som både er for gamle spillere, og for de som ønsker å bli med til neste år som er fra 5 til 12 år gamle. Alle er hjertelig velkommen, smiler Thomassen. - Det har vært en kjempesesong i år med de to 9- til 10-årslagene vi har, og vi har vært på turneringer i både Balsfjord, Salangen og Heggelia, legger han til.


Mulighet for ytterligere årslag

Kl 19.00 blir avslutningen avløst av et lite foreldre-/spillermøte hvor det skal vurderes lag til neste år. - Det er mulig vi skal ha et 6- til 8-årslag til neste år, samt at vi skal ha 9 til 10 år og 11 til 12 år, og nye og gamle spillere i alderen 5-12 år er hjertelig velkomne, sier trener Odd-Lennart. På foreldremøtet skal det også for første gang diskuteres muligheten for Norway Cup i 2014. - ØSIL har aldri vært med tidligere, og egentlig aldri tenkt på det, men nå har vi en mulighet vi må se på, sier Thomassen.

Annonse