Salangen-Nyheter

Sjøvegan videregående skole:

Avsluttet skoleåret

Kjell Arne Giske er stolt over elevene, lærerne og ansatte som har skapt et flott skoleår. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går hadde Sjøvegan videregående skole skoleavslutning og rektor Kjell Arne Giske (bildet) var stolt over dette skoleåret. - Dette har vært et givende år. Vi har fått Benjaminprisen, fått en ny linje og fått utskolert 200 videregående elever, sier Giske.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rektor ved Sjøvegan videregående skole ønsket alle elevene velkommen til skoleårets siste skoledag. Selv kunne rektor Kjell Arne Giske tenkt seg at skoleåret kunne ha vart en uke ekstra. - I dag er et punktum for et arbeidsom år. Nå venter ferien, fritid eller sommerjobben, og ingenting kan måle seg med sommeren, talte Giske og overrekte skryt til både elevene, lærere og ansatte for et flott skoleår.

Dagen avsluttet med at elevene ble servert hamburgere fra lærere. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Resultatene

Videre talte Giske at elevene har all grunn til å være fornøyd med deres gode innsats og det harde arbeidet elevene hadde gjennomført. - De karakterene vi har av standpunkt, andre termin og lokale eksamener er de gode resultater. Når det gjelder standpunkt, andre termin, og eksamener viser tverrsnittet å være på 3,94. Dette er aldeles strålende, også er det litt tilfeldig at resultatene er det samme på disse tre typer karakterer, sier Giske stolt ovenfor elevene.

- Jeg kommer tilbake

Ada Alya Akdağ har vært utvekslingselev fra Tyrkia som har studert et år ved Sjøvegan videregående skole. Det er ikke lenge til hun reiser tilbake til familien, men hun sier at det har vært veldig spennende å studere i Norge. - Det har vært fantastisk og jeg har lært utrolig mye med å være her. Jeg har fått lært meg norsk!, sier hun og ler til nettavisen. Akdağ skal til høsten studere i Tyrkia, men hun ser ikke bort i fra å komme tilbake til Norge på et senere tidspunkt. - Kanskje jeg reiser tilbake til Norge når jeg begynner på universitetet, sier hun avslutningsvis.

Om en uke reiser Ada Alya Akdağ tilbake til Tyrkia. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN