Salangen-Nyheter

Eierskifte i foretningen:

Bamboo flytter ut

På bildet: Mary-Anne Winstanley legger ned butikken Bamboo i slutten av oktober. FOTO: JON HENRIK LARSEN

"Bamboo" har solgt og levert tekstiler, garn, sømtilbehør og sømtjenester til kundene i flere år. Nå endres konseptet. Butikken overtas nå av nye drivere og nåværende innhaver Mary-Anne Winstanley (bildet) tar med seg forretningsnavnet og flytter ut.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mary-Anne Winstanley har drevet forretningen i sju år. - Jeg står ved et veiskille og vil bruke meg selv og min kreativitet på andre områder, sier Mary-Anne. - Sju år er nok, men det har vært innholdsrike år hvor jeg har fått være med på mye interessant, både her i Salangen og i verden forøvrig, sier Winstanley.

Oppdrag både hjemme og ute

Vi kjenner henne best som den muntre sydama bak disken på "Bamboo", men hun har også gjort store sømoppgaver utenlands. Som eksempel kan nevnes at hun bl.a har innredet flere store hus på kontinentet, da kun på tekstilsiden. - I utlandet bruker folk andre stoffer og stiler i for eksempel gardiner. Et gardin kan bestå av flere lag stoff og hvert enkelt kreeres til hvert hus og det enkelte vindu. - Det har hendt at jeg har brukt flere måneder på å sy tekstilene til et hus, det er en stor jobb. Det er ikke som i Norge at man kjøper noen meter stoff, syr noen sømmer og henger de opp som en stoffremse på hver side av vinduene. Nei, her snakker man om spesialdesign og gardiner i stoffer som ikke kommer i nærheten av en vaskemaskin, sånn som her hjemme. Der sendes spesialsydde gardiner til renseri eller man støvsuger dem. Disse oppgavene syntes jeg var veldig spennende, sier hun. - men for all del, jeg har hatt mange interessante oppdrag her hjemme også, sånn som kostymer til bl.a "Millionfisken", sier Winstanley.

Trivsel og nye idèer

På vårt spørsmål om hvordan det har vært å drive butikk på Sjøvegan disse sju årene, svarer hun: - Givende og fantastisk! Jeg har møtt så mange flotte mennesker her, har hatt arbeidsplassen min i Strandsenteret som har et veldig godt miljø og jeg har trivdes veldig godt i jobben. Nå føler jeg at jeg er klar for noe nytt. Når vi spør henne hva det er, så svarer hun at det er hemmelig - foreløpig. Det eneste hun vil si er at hun tar "Bamboo-navnet" med seg hjem og har en del tanker om hvordan hun skal jobbe videre, i tillegg til annen virksomhet. - Jeg legger ned sist i oktober, da skal den nye eieren være på plass. Hvordan det nye konseptet blir, kan hun ikke si noe om. - Det eneste jeg vet er at det blir nytt navn på forretningen og at den nye eieren skal bygge opp sin egen bedrift slik vedkommende ønsker det. For de som måtte lure: - Jeg blir jeg boende i Salangen, så jeg blir nok  å se i farta rundt omkring her, avslutter Mary-Anne Winstanley.

ANNONSE
Annonse