Salangen-Nyheter

Sjøvegan vgs inviterer til klesbyttedag:

Bærekraft og gjenbruk

Elina Maria Sundstrøm er prosjektleder for internasjonal uke ved Sjøvegan videregående skole. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Ved Sjøvegan videregående skole skal det arrangeres klesbyttekveld i forbindelse med fokus på bærekraftig utvikling, og et av tiltakene er klesbyttedagen som de arrangerer førstkommende torsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Hele denne uken er det fokus på bærekraftig utvikling ved Sjøvegan videregående skole, blant foredrag og forskjellige aktiviteter arrangerer de også torsdag kveld en klesbytteaften. Her kan hvem som helst møte opp med en håndfull rene og hele plagg som de har gått lei av for å bytte mot klesbyttelapper, som de igjen kan bruke på å bytte til seg noe nytt og spennende.

I gangen på skolen er det satt opp en infotavle over alle aktivitetene som skjer på skolen i forbindelse med internasjonal uke. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Alle er velkommen

Prosjektleder Elina Maria Sundstrøm forteller at det var en av lærerne som kom opp med forslaget om å arrangere denne klesbyttedagen som et tiltak for å fremme fokus på bærekraft og gjenbruk. Dørene åpner klokken 18:00 førstkommende torsdag og alle kan ta med klær for å bytte det ut med noen nye impulser i garderoben. - Klærne som blir igjen når dagen er over blir donert til veldedig formål, opplyser prosjektleder Elina Maria Sundstrøm til nettavisen.