Salangen-Nyheter

Barmhjertig kjøpmann

Mona Digre Markussen fikk et aldri så lite sjokk på fredag formiddag når Agnar Magne Fossbakk fra Coop Prix på Sjøvegan kom på døren med ett års forbruk på vaskemidler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2009 kl 00:00

På bildet:

Mona Digre Markussen og mannen Stein Markussen fikk fredag en skikkelig gave fra Coop Prix på Sjøvegan.

Tidligere i år deltok de ansatte ved Coop Prix på Sjøvegan i en konkurranse som vaskemiddelleverandøren Lilleborg arrangerte. Det skulle i ettertid vise seg at de ansatte vant denne konkurransen i vår del av landet. Premien var ett års forbruk på vaske og hygiene produkter fra Lilleborg. - Når vi fikk beskjed om at vi hadde vunnet konkurransen, så gav jeg beskjed til de ansatte på personalmøtet. Da var det at en av de ansatte foreslo at vi kunne gi gaven til noen som virkelig trengte det, og foreslo derfor at Mona Digre og Stein Markussen i Lavangen kunne få dette. De har jo som kjent for trillinger i april i fjor, sier butikksjef Agnar Magne Fossbakk til nettavisen.

På bildet:

Mona Digre og butikksjef Agnar Magne Fossbakk på Coop Prix Sjøvegan etter at gaven var overlevert.

Overrasket på døren

Den store familien på totalt syv personer fikk litt av et sjokk når Agnar Magne Fossbakk kom på døren fredag formiddag med tre esker med vaskemidler. - Her, versjegod. Dere trenger dette nå i denne tiden. Det er fra alle de ansatte ved Coop Prix på Sjøvegan, sa en munter og glad Fossbakk i det han ble tatt i mot i døra til familien.

Glad for gaven

Familiemedlemmene ble kjempeglad for gaven. - Jeg tror nesten ikke det jeg ser og hører nå. Ett års forbruk på vaskemidler? Det var jo utrolig snilt og artig, sa Mona Digre Markussen. Nå kan hun ilag med de tre nyfødte Johanne, Mathias og Elise nyte godt av gaven i ett år framover. - Vi bruker mye vaskemidler her i huset, så dette er veldig velkommen, sier Digre til nettavisen.  Gaven som kom fra Coop Prix på Sjøvegan er på mellom 10 til 15.000 kroner.

Alle foto: Jon Henrik Larsen