Salangen-Nyheter

Ny attraksjon i Elvelund:

- Barna elsker den!

Her kan du krype, klatre, spille basketball, hoppe og skli. FOTO: SANDER KARLSEN

Her kan du krype, klatre, spille basketball, hoppe og skli. FOTO: SANDER KARLSEN

SJØVEGAN: På Elvelund Camping har de nettopp fått et nytt hoppeslott, med mange flere funksjoner enn det gamle.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Elvelund camping har akkurat fått et nytt hoppeslott til lekeplassen sin.  - Vi har mange hoppeslott fra før av på lekeplassen, men vi prøver å variere utvalget slik at ungene har det like mye gøy hver gang de er på besøk, forteller daglig leder på Elvelund camping, Tor- Arne Chruickshank.

Barna liker lekeplassen

Dette nye hoppeslottet som du kan se på bilde øverst i artikkelen kan du gjøre mere enn å bare hoppe i. Her kan du skli, krype, klatre, spille basketball, flire og ha det kjempe morro alene eller med venner!. På hoppeslottet står det "happy bounce" som betyr direkte oversatt "god hopping". Det nye hoppeslottet er bare opp til 10 år, dette begrunner Chruickshank med at slottet er bygd for de små og er liten i sin helhet. Elvelund Camping er kanskje mest kjent for dressingen sin, men lekeplassen er de mest kjent for fra ungene sin side. - I fjor hadde vi ormen, trampolina, huskestativet og et helt annet hoppeslott. Ormen prøve vi så godt vi klarer å holde tørr innvendigt, men når det regner havner det mye vann inn i og det er vanskelig å stoppe det, forklarer Chruickshank til nettavisen.

Hoppeslottet sett utenfra. FOTO: SANDER KARLSEN.

Mange besøkende

Rett etter Millionfisken skulle man tro at campingplassen var stille, etter at så mange besøkende hadde vært der. Men i følge Chruickshank er det flere i år enn i fjor på denne tiden. De fleste står i elva hele dagen og fisker, derfor kan det være at folk trur det er lite folk.

Annonse