Salangen-Nyheter

Lavangen Frivilligsentral med nye aktiviteter:

Barna sang for de eldre

Det var et hyggelig besøk i lokalene til Lavangen Frivilligsentral på fredag. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Det er langt i fra stille med Lavangen Frivilligsentral som daglig tilbyr flere aktiviteter til målgruppen sin. På fredagskaféen var det diktlesning og vitser, og nå skal de etablere et nytt møtepunkt ved navn «Møteplassen».

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

18. oktober var det "Fredagskafé" som hver uke blir arrangert av Lavangen Frivilligsentral. Denne omgangen var det underholdning med diktlesning, vitser og sang til pensjonister framført av barn. Assisterende leder, Jane Johansen knipset bildene av det smilende publikummet, og deler med nettavisen at de har flere ekstra spennende planer på lur. – Neste uke arrangeres det samisk språkuke i Norge, og med det skal jeg neste fredag joike og fortelle om samisk mytologi i våres lokaler på Ornessenteret. Lokalet er kanskje ikke så stort, men vi har alltid hjerterom, og vi får alltids plass til de som ønsker å komme, forteller Joahnne.

Åpner møteplass

På mandager samarbeider de med LHL i Lavangen med trim. På tirsdager er det strikkekafé med et gjeng eldre damer som storkoser seg, torsdag er det bingo, og som nevnt ovenfor er det ukentlig fredagskafé for de eldre. Nå skal de introdusere noe helt nytt på onsdager, så hele uken nå blir fylt ut. – Vi ønsker hjertelig velkommen førstkommende onsdag til «Møteplassen», som skal være et tilbud for kvinner og menn mellom 40 til 60 år, avslutter Johansen. Møteplassen er en uformell møteplass der for dem i målgruppen som ønsker en sosial arena og slagordet deres er "veien blir til mens en går". Møteplassen åpner for første gang onsdag 23. oktober Kl. 12.00.