Salangen-Nyheter

Foreldre fornøyd:

Bedre løsning på plass

Tirsdagsrennene arrangeres av Lavangen Idrettsforening og Fossbakken bygdelag. Første skirenn går i dag 12. januar på Tennevoll.

TENNEVOLL: Tirsdagsrennene i Lavangen har gått over til en ny betalingsløsning noe som betyr at det er slutt med små påmeldingsavgifter før start i hvert løp. Foreldre er fornøyd med den nye ordningen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I en pressemelding fra Lavangen Idrettsforening skriver arrangørene at de går bort dra den gamle løsningen med et lite sum i påmeldingsavgift før start i hvert løp. Den nye løsningen vil heller betales med en engangssum for samtlige renn. – Vi har fått ønske om denne ordningen fordi mange ikke hadde kontanter, og at de måtte innom butikken for å veksle når de var på tur til skirennene. Det ble mye lettere for både foreldrene og for oss med denne ordningen. Vi fikk fjernet alle småmyntene, og det ble mindre kø for start. Vi følte rett og slett at vi tok et byks inn i den moderne verden, forklarer Kåre Nygård, som er amsvarlig for tirsdagsrennene i Lavangen Idrettsforening.

Varig løsning

I de tidligere tirsdagsrennene var påmeldingsavgiften på 30 kroner for hvert renn, og med ni forskjellige løp ville den totale summen bli 270 kroner for de som deltok på alle rennene. - Den nye løsningen med en engangssum på 250 kroner for samtlige renn. Det har fungert utmerket, og er kommet for å bli, fortsetter Nygård.

Tirsdagsrennets oppstart

Skirennet i Lavangen arrangeres av Lavangen Idrettsforening og Fossbakken bygdelag. Årets første skirenn går i dag 12. januar på Tennevoll, og påmeldingene har allerede begynt å tikke inn. Alle rennene begynner kl 18:00, og går annenhver gang på Tennevoll og Fossbakken. Nærmere informasjon om datoer, sted og påmelding finnes på idrettslagets hjemmeside, www.lavangenif.no.