Annonse
Salangen-Nyheter

Begynner leilighetssalg om to uker

Eiendomsmannen Egil Lynum (bildet) begynner om to uker å legge ut leilighetene på toppen av Rema-bygget for salg. - Jeg har stor tro på at leilighetene har livets rett på Sjøvegan. Allerede er etterspørselen stor, sier Lynum ovenfor nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

  Eiendomsgründer Egil Lynum starter salget av leiligheter om fjorten dager.


Det nye og store foretningbygget på Sjøvegan tar mer og mer form for hver dag. Vi snakker selvsagt om Rema-1000 bygget som folk liker å kalle det. Det er salangsværingen Egil Lynum som står som eier av bygget som blir stort i sentrumsbildet. Han står fast på ovenfor nettavisen at bygget skal være byggemessig ferdig til den 6.mars i år. - Ja, vi har ingen indikasjoner på at det ikke skal stå ferdig til da, sier Lynum. Han legger til at Rema-butikken ikke kommer til å åpne butikken denne dagen. - Nei, Rema 1000 vil nok ikke komme til å åpne butikken før om en måned etter at de har begynt å flytte inn, sier Lynum overfor nettavisen. Hele 40 trailere skal til Sjøvegan med varer og inventar til den nye butikken, før den kan åpne.

Enda ledige foretningslokaler

Lynum kan videre fortelle overfor nettavisen idag at det enda er ledige foretningslokaler i bygget på rundt 120 kvadrat. - Her håper vi at vi kan få interessenter som ønsker å etablere seg. Og hva kan vel være mer lukrativt enn å ha Vinmonopolet og Rema 1000 som nærmeste naboer, sier en fornøyd Lynum.

Leilighetene ut for salg

Boligmarkedet på Sjøvegan er i stadig utvikling. I det siste har forespørslene til Huset mot havet vært mange om leiligheter i deres bygg, men nå håper Lynum at folk også kan se på mulighetene som ligger på toppen av Rema 1000- bygget i sentrum. - Huset mot havet har jo ikke parkeringsplasser i garasje for sine leiligheter, det har vi. Her kan også beboerne gå ned til Salangens største vinkjeller i tøflene, sier Lynum og flirer. Allerede er det mange som har spurt han forsiktig om når tid leilighetene vil være ute for salg. - Det jeg kan si der er at vi skal la Eiendomsmegler 1 ved Trond Arntzen ta seg av leilighetssalget, og det vil starte om fjorten dager, sier Lynum. Han har enda ikke blitt ferdig med beregningen av pris på leilighetene som vil ha ulike størrelser mellom 100 til 155 kvadrat samt to etasjer. 

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse