Salangen-Nyheter

Rotfestet i det lokale musikkmiljøet:

Besøk i Utsikten Studio

For tiden har Ronald Alertsen storfint besøk fra vår söta bror. Det er artist Janne Bark sammen med sin kone Maria Henriksson som gjester Alertsen og Utsikten Studio, hvor det spilles inn nytt materiale til flere album, i tillegg til at de har flere spillejobber i området. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: For tiden har Ronald Alertsen storfint besøk fra vår söta bror. Det er artist Janne Bark sammen med sin kone Maria Henriksson som gjester Alertsen og Utsikten Studio, hvor det spilles inn nytt materiale til flere album, i tillegg til at de har flere spillejobber i området.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Siden begynnelsen av 1980 tallet har musiker Janne Bark gjort seg et navn innen skandinavisk musikkmiljø. Etter sitt gjennombrudd med bandet The Radio har han siden vært mest kjent som gitarist for Ulf Lundell, men har også jobbet som soloartist og sammen med en rekke andre musikere, til og med lokale musikere fra vårt distrikt. For ti år siden ble Janne Bark hyret inn av Blått & Rått som produsent på albumet Kjøter som ble spilt inn i Bodø, og siden har forholdet utviklet seg, og flere musikalske prosjekter har spiret frem som følger av dette.

Travle dager

Mens Bark er i Salangen hos Ronald i Utsikten Studio jobber han med flere album og med flere artister i studio, i tillegg til å reise på spilleoppdrag i området, og i helga har de to konserter, en i Nordkjosbotn og en i Tromsø. Janne Bark skal også gjeste Lyden av Astafjord, noe han ser frem til. Hva som har gjort at Bark har fått et slikt rotfeste i musikkmiljøet i området, mener han kommer av at han har fått en større glede av å jobbe med musikk, og at han har funnet tonen med våre lokale musikere.