Salangen-Nyheter

AUF- leder besøkte Salangen:

Besøkte sine egne

På bildet: Leder i AUF, Eskil Pedersen kom til sine egne medlemmer i Salangen på fredag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Fredag formiddag besøkte lederen i AUF Norge, Eskil Pedersen (bildet) Sjøvegan, og sine lokallagsmedlemmer i Salangen og Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Grunnen for at AUF- lederen besøkte Salangen i går, er et løfte han gav til partiet når han ble leder i AUF, at han skulle ut i distriktene og møte hvert lokallag. Fredag var turen kommet til Salangen og Lavangens lokallag av AUF. Her var første stopp Sjøvegan videregående skole og møte med styrene i begge lokallagene. - Lokallagene er ryggmargen i AUF. Tusenvis av AUFere landet rundt gjør en kjempeinnsats i sine lokallag. For å sikre at alle medlemmene i AUF får mulighet til å påvirke, mener jeg det er viktig med en leder som reiser mye rundt, og gir alle en talestol, sier leder i AUF, Eskil Pedersen til nettavisen.

Besøk på flåte

Etter et trivelig og interessant møte med lokallagsstyrene, gikk turen til Lavangen og til oppdrettsfirmaet Salaks sin föringsflåte i Lavangsfjorden. Ombord fikk AUF- lederen omvisning og informasjon om virksomheten. - Oppdrettsnæringa er viktig for framtiden. Det er den fornybare ressursen som er en langsiktig arbeidsplass, sier Eskil Pedersen. Han synes besøket ombord var svært interessant og lærerikt.

Vil komme tilbake

 

Pedersen ønsker og komme tilbake til Salangen og Lavangen senere i år, under selve valgkampen. Både Salangen AUF og Lavangen AUF har representanter på kommunevalgslistene, som kan komme inn i de respektive kommunestyrene. - Det er viktig og ha ungdom med i kommunestyrene. Ungdom vet hva ungdom vil, avslutter AUF- leder Eskil Pedersen ovenfor nettavisen.