Salangen-Nyheter

Salangen kom gått ut på barometer:

Best i hele Troms !

På bildet: Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er kjempeglad for at kommunen kommer gått ut på kommunebarometeret. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

I følge Kommunebarometeret, utarbeidet av Kommunal Rapport på basis av Kostratallene for landets kommuner i 2009, er Salangen kommune rangert som nr 158 av landets 429.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette er samme barometer der Lavangen kommune kom ut som best i landet på grunnskole. Salangen kommune er den kommunen i Troms som kommer høyest på rangeringen samlet sett. Særlig på områdene Pleie og omsorg, samt barnevern kommer Salangen kommune godt ut. Neste Troms- kommune på barometeret er Kvæfjord på 225 plass, mens Bardu er dårligst rangert av Troms- kommunene på en 422. plass av landets 429 kommuner.

Glad ordfører

Nyheten om rangeringen er som søt musikk i ørene på ordfører Ivar B. Prestbakmo. - Det er selvsagt hyggelig at Salangen kommune kommer godt ut på kommunebarometeret og er best i Troms, samlet sett, selv om det er variasjoner innen tjenesteområdene og områdene i mellom. Som ordfører er det godt å konstatere at selv med økonomiske utfordringer gjøres det jevnt over en god jobb i Salangen kommune, selv om det også er klare forbedringsområder, sier Ivar B. Prestbakmo til nettavisen i en pressemelding. Kommunebarometeret konkluderer blant annet med at ”Salangen jevnt over har gode nøkkeltall”.