Salangen-Nyheter

Tilbyr nystekte telemarksvafler:

Best med vafler

Daglig leder på Best Sjøvegan, Brynjar Johnsen. FOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN

SJØVEGAN: Best Sjøvegan tilbyr nå nystekte vafler med pålegg til sine kunder for 20 kroner. Daglig leder Brynjar Johnsen er fornøyd med responsen så langt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I snart to uker har det vært mulig å handle nystekte vafler på Best Sjøvegan. – Vi har ikke plass eller kapasitet til å selge boller, forteller Brynjar Johnsen, daglig leder på stasjonen. Han syns derfor vafler er et godt alternativ som ikke krever spesielt mye plass eller ekstra arbeid. – Responsen har vært god, og jeg vil anslå at vi selger i alle fall 10 vafler daglig, i tillegg til at salget øker, sier Johnsen.

Allerede populært

Han kan fortelle at folk allerede kommer innom ene og alene for å kjøpe vafler. Ideen har vært diskutert en stund, og Brynjar så først produktet på en leverandørutstilling for kjeden i Bergen. Tilbudet er tilgjengelig i flere stasjoner sørpå, men er kanskje ikke like vanlig i nærområdet. Vaffel med brunost eller jordbær og rømme koster 20 kroner, og dette er et permanent tilbud. Vaflene blir stekt av ferdigrøre levert av Telemarksrøra AS.