Salangen-Nyheter

Extra Sjøvegan med overlegen service:

Best på post i distriktet!

Extra Sjøvegan feiret torsdag denne uken at de har blitt kåret til beste post i butikk for første kvartalet 2018 i distriktet Troms, Lofoten og Vesterålen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Extra Sjøvegan feiret torsdag at de har blitt kåret til beste post i butikk for første kvartalet 2018 i distriktet Troms, Lofoten og Vesterålen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Torsdag denne uka kunne de ansatte ved Extra Sjøvegan gi seg selv en ekstra klapp på skulderen og unne seg et kakestykke. De har nemlig blitt kåret til beste post i butikk i distriktet Troms, Lofoten og Vesterålen for første kvartal 2018. – Det var en overraskelse og en veldig hyggelig anerkjennelse å få. Det er veldig viktig for oss å være effektive og å ha god kundebehandling. I alt er det 43 butikker i distriktet Troms, Lofoten og Vesterålen, forteller postansvarlig for Extra Sjøvegan, Jimmy Treland.

Daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk opplyser overfor nettavisen at han er veldig imponert over arbeidet de ansatte gjør, og selv om butikken har lange åpningstider, 16 timer daglig, seks dager i uka så er det bestandig noen på jobb som har opplæring på postansvaret og kan bistå kunder som skal sende eller motta pakker.  FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.