Salangen-Nyheter

Volleyballturnering i Brøstadbotn:

BIL-jentene briljerte

Det var en jevn kamp i finalen mellom Brøstadbotn og Sortland. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

BRØSTADBOTN: Brøstadbotn IL avholdte sesongens siste ranking- turnering i volleyball i region nord for i år. Selv gjorde hjemmelaget en kjempejobb på banen, selv om det ble noen tap var flere av kampene veldig jevne.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var lag i fra Bodø og helt opp til Alta med gutter og jenter som spilte på U15, U17 eller U19. Brøstadbotn Idrettslag gjorde en utrolig god jobb og sammenlagt fikk jentene U19- laget en andreplass, og U17- laget fikk en tredjeplass i turneringen. - Det er mye trening som ligger bak. De aller fleste på laget har trent i flere år, nesten helt siden minivolleyballen ble startet her i Brøstadbotn. Nå er sesongen slutt, så vi kommer vel til å spille og trene i løpet av sommeren for å bli bedre til neste sesong, og kanskje til og med gå av med seieren, sier Oda Røsæg Olsen ved U17-laget til Brøstadbotn Idrettslag.

Selv om jentene ved U19-laget til Brøstadbotn Idrettslag ikke gikk av med seieren mot Sortland var det godt humør hos jentene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Volleyball livet vokser

Det var mange hyggelige mennesker å møte i Dyrøyhallen søndag formiddag, blant annet dyrøyværingen Per Gunnar Cruickshank som synes det er stort å se at volleyball- livet vokser i Dyrøy. - Her i Dyrøy har vi hovedsak én idrett som man jobber målrettet med. Det har vist seg tidligere at det er innen volleyball man kan nå lengst. Vi har muligheten å la en jente eller gutt til å delta i NNM etter bare noen måneder etter oppstart. Det er ikke en annen idrett man får det til, som man starte noen måneder før og kan allerede delta på Nord-Norsk mesterskap, sier Per Gunnar til nettavisen.

Per Gunnar Cruickshank fikk ansvaret å hjelpe til bak disken i kafeen. FOTO: PER ASSBJØRN GUNDERSEN

Se en lengre, og utfyllende videoreportasje fra mesterskapet i mandagens utgave av "SN-TV på Hjul" kl. 17.00 !.

ANNONSE
Annonse