Salangen-Nyheter

Nytt bestillingssystem for kinoen:

- Billettør blir å forsvinne

Kultursjef i Salangen kommune, Kurt-Jan Kvernmo ser fram til å få det nye betalingssystemet etablert i Salangen kino.

SJØVEGAN: Et nytt kinoår står for tur her i Salangen. Kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo kan fortelle det ikke bare er nye filmer som står for tur på starten av det nye året.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Salangen Kino er stadig opptatt av å forbedre og oppgradere seg. I fjor høst ble det utført service på lydanlegget for å øke kvaliteten for besøkende, digitaliseringen av kinoen har gjort det enklere å skaffe premiérefilmer til lerettet i Salangen, og nå mot slutten av januar skal det bli enda enklere å skaffe billetter med god seteplass. - Det er store ting på gang i Salangen Kino. Vi driver på med et prosjekt hvor vi skal gjøre det mulig å bestille kinobilletter på kommunens hjemmesider, forteller kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo.

Slik blir det nye systemet å se ut. Det er kun infotastene som funker for øyeblikket mens det nye betalingssystemet opprettes.

Mer sikkert

Ved første månedsskifte skal den nye betalingsmetoden åpnes for fullt, og ifølge kultursjefen vil det ikke bare bli enklere, men også mer sikkert med å skaffe seg de beste sitteplassene. - Prinsippet er veldig enkelt. Man går på nettet og kjøper en billett, deretter får man en liste med alle de ledige setene, også kan man velge nøyaktig hvor man ønsker å sitte. Gjester får da en barkode på mobilen man scanner inn når de ankommer kinoen, sier Kvernmo fornøyd til nettavisen, og kommenterer videre at et lettere system som dette kanskje vil engasjere flere mennesker til å se på premierefilmene i Salangen, enn andre plasser. Desverre er det en spesiell ting som blir å forsvinne med det nye systemet. - Når det nye systemet blir etablert kommer billettøren desverre til å forsvinne. Han blir erstattet med en person som sjekker barkodene i salen, så heldigvis blir det fortsatt noen til å ønske filmentusiaster velkommen i kinosalen, avslutter Kvernmo til nettavisen.