Salangen-Nyheter

Værgudene klarer ikke helt å bestemme seg:

Bitende kulde eller mildvær?

Sola og frostrøyken kjempet om plassen i starten av uka i Salangen. Da var det flere minusgrader opp i mot -14 grader ved havet.
 Foto: Ole Martin Søbstad

Sola og frostrøyken kjempet om plassen i starten av uka i Salangen. Da var det flere minusgrader opp i mot -14 grader ved havet. Foto: Ole Martin Søbstad

Denne uka har vært både kald og mild for oss salangsværinger. Vi startet uka med bitende kulde og vi har sluttet uka med mildt vær.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Mandag krøp graderstokken oppover minusgraderstokken og holdt seg rundt -9 grader til -14 grader her i Salangen. Det gjorde at mange måtte fyre litt ekstra i hus og leiligheter for å holde temperaturen levelig innendørs. Men mot lørdag formiddag dreide været mot mildvær og gikk lørdag kveld til minusgrader igjen. Søndag formiddag var det igjen mildvær som preget graderstokken, og søndag ettermiddag er det vind og mildvær i Salangen.

Melder mildvær fram mot neste helg

Ved en nærmere titt på Yr.no så kan man se at mildværet fortsetter i Salangen utover uka mot helga igjen. Da vil det bli kaldere. Men igjennom uka vil graderstokken ligge på 3 til 7 varmegrader. Vi må også påregne en god del nedbør igjennom uka.

Annonse