Salangen-Nyheter

Black Design utsalg på Sjøvegan

Tirsdagen kunne Anita Fjeldstad (bildet) åpne sin egen lille avdeling med kun Black Design- produkter på Sjøvegan. - Dette er jo en vare som er svært etterspurt, sier Fjeldstad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Anita Fjelstad (t.v) og Susanne Haugen (t.h) inne i avdelingen for Black Design hos Anitas Blomster.

Tidligere har salangsværingene kjørt til Finnsnes, og noen kanskje til Tromsø for å kjøpe Black Design- produkter. Dette populære merkenavnet har blitt etterspurt vare. Tidligere har Møbelpaviljongen i Salangen solgt produktene, og hatt eneretten til det på Sjøvegan. Men nå har Anita Fjeldstad fått overtatt dette, og laget en egen avdeling i butikken til Anitas Blomster. - Dette er jo en vare som folk spør hele tiden etter. Så vi skal prøve og holde oss oppdatert til en hver tid med det siste innenfor dette merket, sier Anita Fjeldstad.

Kan bestille

Hun tror at salget kommer til å gå bra utover året. - Ja, nå har vi fått inn en god del her, men vi kan ta i inn mer dersom folk har interesse for det, sier Anita. Hun legger til at dersom folk ønsker å ha enkelte varer som de har sett i katalogen, så kan de henvende seg til butikken på Sjøvegan - og varene vil bli bestilt.

Foto: Jon Henrik Larsen