Salangen-Nyheter

Viseklubben Baluba inviterer:

Blåser liv i svenske slagere

Nils Arne Sjøseth gleder seg til å spille på Panorama. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: I underetasjen på kulturhuset har Viseklubben Baluba jobbet med oppussing den siste tiden, og onsdag 4. april er det duket for første konserten. Da skal Nils Arne "Nilas" Sjøseth tolke svenske viser.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den 4. april inviterer Viseklubben Baluba til konsert inne på et nyoppusset Panorama. Her skal viseklubben, med trubadur Nils Arne "Nilas" Sjøseth i spiss fremføre svenske viser. I tillegg blir det servering i pausen av både kaker, kaffe, øl og vin og mulighet for litt sosial hygge i etterkant av konserten. Ideen for denne konserten er det Sjøseth selv som har stått for, han forteller at han lenge har gått med tanker om å ha en konsert dedikert til de svenske visesangene. – Vi skal fremføre et repertoar på femten låter, med pause i mellom. Låtene vi har valgt varierer med både gamle og nyere viser, forteller Nils Arne Sjøseth.

Nyoppusset Panorama

Lokalet Panorama i underetasjen av kulturhuset har viseklubben i en periode jobbet med om å pusse opp og gjøre det bedre anvendelig for konserter og for publikum. Sjøseth forteller at de blant annet har satt opp en ny scene på motsatt side av bueveggen, noe som medfører at scena blir et mer naturlig midtpunkt i lokalet. – Det ble med en gang mye bedre, og vi får i tillegg et mye bedre lydbilde. På konserten den 4. april stiller vi med band bestående av både gitar, trekkspill, bass og slagverk i tillegg til flere vokalister, forteller Nils Arne Sjøseth til nettavisen. For øvrig er det 100 kroner i inngangsbillett, som det vil være premietrekning på.