Salangen-Nyheter

Ordfører fikk vandrepokal:

Ble årets rollemodell

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo (innerfelt) ble overrasket over den hyggelige overraskelsen hvor hun ble tildelt en vandrepokal i helga. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN/HELL: I helga samlet hele organisasjonen i "Kjør for Livet" på Hell for den årlige landslagssamling. Der ble det også kåret to vinnere av vandrepokalene, der Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk "Rollemodell"-pokalen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2017 kl 00:00

I helga som var ble det avholdt en landslagsamling. Det var en viktig helg med fokus på å samle lagene til Kjør for Livet, og inspirere hvernadre på tvers av regioner og klubber. På landslagsamlingen kåres det også årlig vinnere av vandrepokalene "Pole Position" og "Rollemodell". Den sistnevnte fikk ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo med seg hjem, etter å ha holdt et foredrag under samlingen i helga. - Nei, jeg var veldig overrasket av å få denne prisen. Det er en vandrepris som går over hele landet. Den har vært i Skaugum, i fjor var den i Hallingdal, og nå fram til neste år er den å se i Salangen, sier Prestbakmo og smiler bredt.

Mye aktiviteter

Pokalen som er formet ut av et ratt, med tittelen festet hvor hornet skal være, pryder for øyeblikket rådhuset i Salangen kommune, men ordføreren lurer på om kanskje den lokale "Kjør for Livet" laget kanskje vil ha den til forvaring. - Det har vært noen utfordringer om å få "kjør for livet" klubben i Salangen til å kunne gå. De gjør en kjempeviktig arbeid, og på kort tid har mye skjedd, forteller Prestbakmo til nettavisen.