Salangen-Nyheter

Nissens hjelpere kom på besøk:

Ble kjempeoverrasket

Maiken Andreassen (t.v.), Solveig Aglen, Linea Eilertsen, Nicolas Andreassen, Nicolai Takle og Birk Mohg ble kjempeglad for besøket i går. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Barna ved Skolefritidsordningen (SFO) i Salangen dro i går formiddag til kulturhuset for å få med seg en julekino, men det de ikke visste var at julenissens hjelpere også skulle ta turen dit.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Barna på SFO i Salangen dro til kulturhuset for å se på julefilmen "Julekongen" med kinosalen helt for seg selv i går formiddag, men alle de små munnene gapte høyt når ut av lerretet kom julenissens hjelpere, som var neste års russekull ved Sjøvegan videregående skole. De spurte barna i salen om alle hadde vært snille i år, og alle barna svarte kollektivt "ja". Med dette fikk alle sammen gaver i form av både pynt og litt godteri som de kunne nyte under filmen. Barna ble så takknemling at de sang den tradisjonelle julesangen "På låven sitter nissen", og deretter holdt de et lite danseshow til nissens hjelpere. De var veldig takknemlige for det flotte showet, men måtte omsider reise tilbake til nordpolen for å planlegge neste besøk for å glede andre barn i verden.

Danseshowet falt i smak hos julenissens glade hjelpere i går like før julefilmen ble spilt av. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Juice og klubbe

Barna satt utrolig stor pris på godteriet de fikk av julenissens hjelpere, som de kunne nyte under spillefilmen "Julekongen". Det meste gikk ned allerede før filmen rakk å starte, men barna var fortsatt smilende fornøyd med opplevelsen de fikk i går. Linea Eilertsen så fram til filmen, for hun hadde aldri sett den før. - Jeg vet ikke helt hva den handler om, men jeg gleder meg til å se den uansett, sier hun med et smil. Birk Mohg kunne fastslå hva han gledet seg mest til jul. - Jeg gleder meg til å spise juleribbe, sier han kjempeglad til nettavisen. Julekosen satt som et skudd for barna med filmen, og nå er det bare for dem å glede seg til å åpne presangene sine.

ANNONSE
Annonse