Salangen-Nyheter

Aina og Gudmund ble overrasket:

Ble vinnere av årets Lofotkiste!

Salangen-Nyheter har igjennom alle web-tv sendingene siden november i 2022 annonsert med at ivrige seere som deltar i konkurranser eller sender inn musikkønsker eller hilsninger vil ha mulighet til å vinne flotte premier.

Publisert:

Sist oppdatert: 01.01.2023 kl 20:39

Annonse
Annonse

Aina Spansgaard og Gudmund Johannessen i Lavangen er to av flere seere som har vært ivrig med mobiltelefonen og sendt inn SMS til sendingene, stort sett hver fredag. Det har gitt god "avkastning" for de to pensjonistene som har vunnet flere flotte premier, som blant annet konsertbilletter til Jardar Johansens julekonsert på Finnsnes.

Fine premier

Det er igjennom web-tv programmet "Natt til lørdag" at premiene har vanket til seerne. Og i november ble det annonsert at Lofoten Produkter i samarbeid med Salangen-Nyheter, også i år ville dele ut en stor og flott Lofotkiste med masse gode matprodukter til en heldig vinner av sendingene til Salangen-Nyheter.

Når 22.desember kom, og nettavisens store "kvelden-før-kvelden, før kvelden" sending gikk av stabelen var det to ivirige seere som ble skikkelig overrasket i Lavangen når det banket på døren....

Se videoinnslaget ovenfor!