Salangen-Nyheter

Utfordring fra Røde Kors:

Bli en besøksvenn

Har du lyst til å bli besøksvenn eller å få besøk er det bare å ringe May Eriksen.

SJØVEGAN: Salangen Røde Kors trenger både besøksvenner og mennesker som trenger et besøk i hverdagen. De vil også gjerne ha yngre mennesker som kan være besøksvenn.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Å være en besøksvenn kan utgjøre en stor forskjell, det er ett tilbud i regi av Salangen Røde kors for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre. – Å være besøksvenn innebærer at man drar på besøk til noen som trenger det. Dette kan være en gang i uken, eller en gang i måneden alt etter hva man har tid til, forteller May Eriksen ved Salangen Røde Kors til nettavisen. May er også en ivirig besøksvenn og forteller at man trenger ikke å være alene om oppgaven. Det er også mulig å gå to og to i lag, eller delta i grupper for å lage arrangementer på for eksempel ett sykehjem. – Vi vil også gjerne ha yngre mennesker som vil være besøksvenn, kommenterer May Eriksen.

Opplæring

Salangen Røde Kors ønsker å starte opp ett kurs i løpet av høsten for å kunne være besøksvenn hvis mange nok viser interesse for prosjektet. – For å kunne delta må du være over 18 år og ha gjennomført intervju, sier May Eriksen og legger avslutningsvis til at det er viktig å få med at vi ikke bare trenger besøksvenner, men også mennesker som vil ha besøk. For spørsmål og påmelding ta kontakt med May Eriksen på telefon 995 81 707.