Salangen-Nyheter

Starter i stillingen på nyåret:

Blir den nye FK- sjefen

– Det er for meg mye mer interessant å selge de varer som Felleskjøpet selger, enn å stå å selge klær, men det blir allikevel vemodig å forlate Kleo, for det har vært en veldig trivelig arbeidsplass og det er ikke en eneste dag hvor jeg ikke har gledet meg til å gå på jobb, sier May-Torill Rotvik. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Daglig leder- stillingen på Felleskjøpet på Sjøvegan har vært utlyst en god stund nå. Nå er den besatt, og av en kvinne.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det har vært en lang prosess for Felleskjøpet Sjøvegan i jakten på ny butikksjef, men til slutt var det May-Torill Rotvik som endte opp med stillingen. Hun sier hun er svært glad for å ha fått denne stillingen ettersom det er noe hun lenge har drømt om, ettersom hun har litt bakgrunn fra dyrestell og landbruk. May-Torill har de siden 2013 drevet motebutikken Kleo på Sjøvegan, men på grunn av besittelsen av den nye lederstillingen har hun nå lagt butikken ut for salg. Om sin nye stilling er hun svært positiv og sier hun gleder seg. – Jeg har jo lang erfaring fra butikk, og før jeg flyttet til Salangen jobbet jeg innenfor butikknæringen i Tromsø hvor jeg var daglig leder i fire butikker samtidig, sier Rotvik.

Ber interesserte ta kontakt

Det er 1.mars i 2020 at May-Torill trer inn i sin nye lederrolle, og i løpet av tiden frem til da håper hun å få solgt klesbutikken til nye eiere. – Vi jobber frem mot en løsning der nye eiere overtar, kanskje ser jeg for meg to damer som er aktive på Instagram og andre sosiale medier med interesse for mote, og å drive butikk. I tillegg har jeg lagt til rette for å kunne utvide til nettbutikk, og all opplæring som måtte behøves i forbindelse med overtakelse vil jeg selvfølgeig bistå med, og om de ønsker å være med på Motemessa i Oslo så kan jeg være med å vise kontakt til mine leverandører. Motemessen er forøvrig i starten av februar, så interesserte kjøpere må ta dette i betraktning og ikke vente med å ta kontakt, sier May-Torill Rotvik til nettavisen.