Salangen-Nyheter

Apoteket på Sjøvegan:

- Blir en helt ny butikk

Apotek1 på Sjøvegan er nå under ombygging. Apoteker, Kari Bakkejord forteller at både butikken, inventaret og vareutvalget skal oppgraderes. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Apotek1 på Sjøvegan er under ombygging. I løpet av de neste tre ukene skal det meste skiftes ut og fornyes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Apotek1 på Sjøvegan oppgraderer nå butikken sin. - Det blir en helt ny butikk, med nytt utseende på hele apoteket og publikumsdelen blir dobbelt så stor som den har vært, forteller apoteker, Kari Bakkejord i et intervju med nettavisen. Det kommer også et litt større utvalg, deriblant hudpleieprodukter.

På tide med en oppgradering

Apoteket ble sist ombygd i 2008, men nå er det på tide med en ny oppgradering. I ombyggingen vil det bli flere endringer, både i inventar og vareutvalg. - Det er en ganske stor ombygging som nå er på gang, der i blant både tak, gulv, inngangsdør, og skranker skal oppgraderes, samt at vi får en ny skranke for å kunne ekspedere de kundene som ikke skal handle reseptvarer.

Det jobbes for å bli ferdig med renoveringen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Har fortsatt åpent

Tirsdag 14. februar er det nyåpning av apoteket. - På åpningsdagen blir det gode åpningstilbud og kake til kundene. Frem til da er våre kunder hjertelige velkommen, selv om ombygningsarbeidet pågår, vil vi fremdels ha åpent å ta i mot våre kunder, avslutter Kari Bakkejord.