Salangen-Nyheter

Alt klart til Foldvikmarkedet:

Blir en stemningsfull helg

Norges tøffeste Creedence tribute-band kommer til Foldvikmarkedet og er klare til å rocke Gratangen.

FOLDVIK: Nå er det ikke lenge igjen til Foldvikmarkedet 2017, og det er mye spennende som står på timeplanen denne helga i Gratangen. Blant annet kommer Arne Hjeltnes, Boknakaran og The Norwegian Creedence.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er omlag 80 utstillere som kommer til Foldvik i helga. Blant dem finner vi flere forfattere, håndverk-utstillere, lefsebakere, pølsemakere,  og boder som selger fisk og grønnsaker. I tillegg blir det en verdenspremiere for et helt nytt produkt for kaldrøking av kjøtt og fisk. - Det er et produkt som heter Smokepin, som er utviklet av Ole Gravrok som for tiden er bosatt i Danmark, men som har sine røtter i Tovik. Dette er et produkt vi føler passer godt inni vårt tema for markedet, forteller prosjektleder for Foldvikmarkedet, Tove Bjørklund-Myrseth.

Arne Hjeltnes kommer

TV-personligheten og forfatter Arne Hjeltnes kommer til Gratangen for å åpne hele markedet, han skal også holde foredrag inne i stor-naustet på lørdag, i tillegg til et humoristisk kåseri ute på scenen på søndag og et matshow med lokale kokker og historikere. Ellers blir det full trøkk på kveldene med artister som Boknakaran som har konsert både lørdag og søndag. I stor-nautset er det The Norwegian Creedence som skal lede swingen på dansegulvet begge kveldene.

Prosjektleder for Foldvikmarked, Tove Bjørklund-Myrseth. FOTO: PRIVAT.

Noe for enhver smak

Ettersom smoltanlegget har utvidet sine lokaler har Foldvikmarkedet vært nødt til å gjøre noen endringer i sin lokasjon, men deler av området vil fremdeles være innenfor deres tidligere markedsplass. I havna kommer som vanlig Anna Rogde som skal ha sjørøver-show og åpen båt, Redningselskapet kommer med to båter, og Elias-båten kommer hvor barna kan få være med på. - Det er lagt tilrette for at det skal bli en veldig stemningsfull helg, vi gleder oss veldig mye. Det kommer mange varierte utstillere, og mye variert mat, så vi har garantert noe for enhver smak. Det blir kystkultur, det blir tradisjon og hygge, og på kvelden blir det full trøkk, avslutter Tove Bjørklund-Myrseth.