Salangen-Nyheter

Store og lokale artister møtes:

- Blir en unik konsert

Konserten vil være fullstappet med musikalsk innhold og godt humør.

TENNEVOLL: Det blir pop og rock når Nord Norsk All Star Band entrer scenen hos Lauvanger Mikrobryggeri. - Vi har fått et bra renommé på Lauvanger i det siste med å hatt flere store artister på besøk, sier Geir-Ove Mortensen stolt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Lørdag 26. november spiller Nord Norsk All Star Band på scenen på Lauvanger Mikrobryggeri. Bandet består av kapellmester og trommeslager Steinar Krokstad, pianisten fra Tromsø Tore Nedgård, og til slutt bassist Øyvind Nilsen. Med seg på scenen har de to lokale helter: Torgrim Åsbakk som spiller på gitar og har gjort en stor suksess med Pink Floyd tribute bandet Shine On, og så har vi Geir-Ove Mortensen som skal spille på hammondorgel.

Kjent bergenser

Det er ikke alt, de får også besøk av Egil Eldøen som er vokalist i fra Bergen som er kjent fra norske Lava og med sine duetter med Randy Crawford. - Blir kult av lokale å få jobbe med så flinke folk. Steinar Krogstad for eksempel,  er jo å regne som en av de flinkeste trommeslagerne i Norge. Eldøen med sin stemme og karriere er heller ingen smågutt, sier Geir-Ove Mortensen til nettavisen.

Norgeskjente Egil Eldøen kommer også til Lavangen for å ta en del av den store konserten.

Unik mulighet

Mortensen kan også avsløre til nettavisen at det også blir tre lokale vokalister som skal være gjester på scenene med Nord Norsk All Star band: Mona Digre, Henriette Myrseth og Tom Andersen. - Henriette er ei lita tøtte med en utrolig kraftig og behagelig stemme, sier Mortensen og ler til nettavisen. Med tanke på at dette er en kombinasjon av flere store og lokale artister blir dette et unik konsert som Mortensen håper at mange vil ta turen innom for å oppleve.

Fjorårets All-Star ble en stor suksé med mye action og god rock. FOTO: RUNE JENSEN, FOTOGJETEREN.