Salangen-Nyheter

15% nedgang i bruk av minibank:

Blir minibankene borte?

Kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge, Stein Vidar Loftås kan forsikre at minibankene ikke vil forsvinne selv om stadig færre benytter seg av dem. PRESSEFOTO: MARIUS FISKUM

Det kommer frem i en pressemelding fra SpareBank 1 Nord-Norge at det er stadig færre som benytter seg av minibank, til fordel for digitale bankløsninger. Blir minibanken nå borte? – Nei, sier kommunikasjonssjef Stein Vidar Loftås.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at det er stadig færre som benytter seg av minibanken. – Fra 2016 til 2017 var nedgangen i antall uttak i SpareBank 1 Nord-Norges minibanker på hele 15 prosent, står det i pressemeldingen. Kommunikasjonssjef Stein Vidar Loftås forteller at nedgangen var forventet, og understreker at de i alt 76 minibankene til SpareBank 1 Nord-Norge har i dag vil også stå der i morgen. – Det er forventet at stadig flere velger å benytte seg av digitale tjenester, men vi har enda en del kunder som ikke kan eller vil forholde seg kun til digitale banktilbud. Så dette vil ikke få noen konsekvenser for minibankene i dag, de blir enda værende, opplyser kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge, Stein Vidar Loftås.