Salangen-Nyheter

Avvikler Studio Hilde:

- Blir nå en hobby

Hilde startet sitt første foto-studio i Fauske i 1990, og hun flyttet til Salangen i 2013. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Hilde Elisabeth Haug Larsen (bildet) har bestemt seg for å avvikle Studio Hilde etter to års drift i Salangen. - Noen ganger i livet må man ta noen ubehagelige valg, sier Haug Larsen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Hilde Elisabeth Haug Larsen etablerte Studio Hilde tilbake i oktober 2014. Hun sier til nettavisen at det har ikke vært et enkelt å bestemme seg for å avvikle seg med studioet. - Jeg har bare holdt på i et par år, og det er likevel et sårt valg, men jeg føler meg trygg på at jeg har gjort det riktige valget, sier hun til nettavisen.  Årsaken er at hun mangler den entusiasmen som trengs, og at tiden ikke strekker til når hun har en annen jobb i tillegg. - Jeg har vært lite i studio og dermed blir det lite aktivitet noe som ikke er god butikk. Dermed er dette et valg som jeg har gjort ut i fra hvor jeg vil bruke min energi, sier Larsen til nettavisen.

18. oktober 2014 åpnet Studio Hilde dørene for første gang i Salangen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

- Blir en hobby

Larsen sier at det har vært hyggelig å være fotograf i Salangen og blir rørt av å høre at det er mange som tenker på henne. - Jeg har fått så mange fine kunder og fine opplevelser. Jeg blir nok å savne kundene mine også, sier Larsen fornøyd. Hun kommer til å stenge dørene i løpet av desember og tar med alt av utstyret med hjem, hun kommer også til å ta godt vare på bildearkivet om noen skulle skrive ut flere bilder fra dem. - Jeg har hatt fotograf som yrke i så mange år at nå trur jeg at det er på tide å la det blir en hobby, sier Larsen avsluttende til nettavisen.