Salangen-Nyheter

Bygger om baderomsutstillingen:

- Blir nytt og spennende

Snart kommer det helt nye og moderne baderomsinnredninger inne hos Lavangen Byggeindustri. FOTO: PRIVAT.

TENNEVOLL: Lavangen Byggeindustri skal nå oppgradere våtromsavdelingen sin med nye innredninger. - Alt blir nytt og moderne, forteller butikksjef, Lars-Petter Nilssen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lavangen Byggeindustri holder tritt med dagens stadige forandringer innen mote og trender, nå står baderomsutstillingen for tur å bli oppdatert med nye spennende designer både plater, innredning, dusj og toalett skal oppdateres. - Det blir spennende med en helt ny og moderne baderomsavdeling, designmessig blir det ikke bare det tradisjonelle, men også noen i litt mer spenstig utføring, forteller butikksjef ved Lavangen Byggeindustri, Lars-Petter Nilssen.

Går ikke på kompromiss med kvaliteten

Selv om alt visuelt sett blir nytt og spennende går dette ikke på kompromiss med kvaliteten. Før de kan begynne oppgraderingen er det er enda to innredninger igjen som skal ut, forteller Nilssen. Derfor er de nå tydelig redusert i pris. Totalt vil det bli fem eller seks nye innredninger, og de håper å ha de ferdige om cirka en måneds tid.

Planer til sommeren

Butikksjefen kan fortelle at de ser veldig positivt på fremtiden, og satser på å være en interessant aktør i regionen, de har også investert i et helt nytt bygg som også skal bli del av butikken. - Til sommeren skal vi ta i bruk det nye sommerbygget vi har satt opp, her vil vi stille ut griller, utemøbler og andre sommervarer, forteller Nilssen avsluttningsvis.

ANNONSE
Annonse