Salangen-Nyheter

Elevene utsetter revyen:

Blir nyttårsrevy i stede

- Revyen i år ble satt til torsdag 3. februar, men vi hadde veldig bra oppmøte, forteller inspektør ved Salangen skole, Hilde Anita Nyland. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR.

SJØVEGAN: I år som i fjor velger ungdommene ved 10. klasse ved Salangen skole å holde sin "jule"-revy på begynnelsen av nyåret, grunnen er en hektisk førjulstid.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I fjor valgte elevene ved 10. trinn på Salangen skole å ha revy i begynnelsen av januar. Grunnen til dette var at de ønsket å ha bedre tid til eksamener og diverse juleforberedelser. Inspektør ved Salangen skole, Hilde Anita Nyland forteller at forberedelsene til revyen rever sitt, og gjør at det blir ekstra hektisk for de som er involverte. - Selv om det bare er elevene ved 10. trinn sin revy er også 8. og 9. trinn med og har sine gjesteopptredener. Ettersom revyen nå vil være etter nyttår, har vi valgt å ikke lengre kalle det for en julerevy. I fjor hadde vi revyen i månedsskiftet januar-februar, og det gikk helst strålende. Vi hadde full sal inne på kulturhuset, sier Nyland til nettavisen.

ANNONSE
Annonse