Salangen-Nyheter

Nå er meieribygget lagt ut for salg:

- Blir spennende å se

- Det er ikke en trist sak, forteller Els van der Brug. Nå ligger annonsen ute for det gamle meieribygget på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Lørdag la Els og Arend van der Brug ut salgs-annonse på meieribygget på Sjøvegan. Allerede mandag hadde de første visningen og er spent på å se interessen fremover.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tidligere i år skrev nettavisen om det nederlandske ekteparet Van der Brug som driver butikken Outpost i det tidligere meieribygget på Sjøvegan. De fikk en regning på 80 000 kroner fra kommunen for skatt og avgifter som gjorde at de bestemte seg for å flytte ut av kommunen. - Det er ikke en trist sak, men vi har nå lagt ut salgsannonse på forskjellige kjøp og salg-grupper på facebook i håp om å få solgt bygget vårt uten å involvere en megler. Vi har allerede hatt en visning i dag, mandag, og er spent på om det er noe interesserte fremover, forteller Els van der Brug til nettavisen.

- Blir værende i Norge

Om Facebook annonsene ikke fører til salg vil ekteparet ty til en megler, de håper å få solgt bygningen i løpet av de neste to årene. - Vi blir å flytte ut av Salangen uansett, vi har bestemt oss. Vi har trivdes veldig godt her, og har blitt kjent med mange trivelige og vennlige mennesker, hadde det ikke vært for dette problemet med kommunen som har oppstått hadde vi ikke flyttet. Det blir spennende å se fremover, vi blir i hvert fall værende i Norge, vi liker oss veldig godt her, og før vi flyttet hit fra Nederland dro vi til Norge for å gifte oss, avslutter Els van der Brug.

ANNONSE
Annonse