Salangen-Nyheter

Overskrift fra nettavisen er brukt:

Boken er kommet ut

Nå er Atle Antonsen og Johan Goldens aktuell med ny bok med gode små artige nyhetssaker fra hele Norge.

SJØVEGAN/OSLO: I 2013 gav Gyldendal Norsk forlag boken "Statsråd vant spekeskinke" av Atle Antonsen og Johan Golden. I boken var fem saker fra nettavisen Salangen-Nyheter tatt med og omtalt. Nå i september kommer en ny bok i samme sjanger, men med overskrift fra Salangen-Nyheter på forsiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Den nye boken til Atle Antonsen og Johan Golden er nå klar, og utgivelsen skjer nå i september. - Boken vil nok ha innhold fra Salangen-Nyheter. Også tittelen på boken er hentet fra en populær sak som Salangen-Nyheter har laget, sier Jan Swendsson i Gyldendal Forlag.

Første bok

Den første boka hvor nyheter fra Salangen-Nyheter ble omtalt ble trykket opp i 40.000 eksemplarer. - Det antallet er ikke utsolgt enda, så det er mulighet og få tak i denne boka fremdeles, opplyser Swendsson. Det er ingen tvil om at boka har skapt mye positiv omtale for Salangen-Nyheters del også. - Dette er jo god reklame for Salangen-Nyheter og jeg er glad for at våre saker blir lagt merke til. Vi tar jo tak i de små og hverdagslige sakene og ikke de sakene som er negative. Kanskje kan våre saker virke rare for noen og av den grunn får omtale, men vi ser saker som andre aviser ikke tar tak i. Det er kanskje den største forskjellen på Salangen-Nyheter og andre tabloid-aviser, sier redaktør Jon Henrik Larsen, som gleder seg til å lese den nye boka "Ny hylle på Prix".