Salangen-Nyheter

Helga fylles med boknafisk:

Boknafisklaget er klart

Boknakarran spilte i fjor på Fjellkysten som de blir å gjøre også i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅRBREKKA: Kystkulturopplevelsen til helga er like om hjørnet på Fjellkysten. Her blir man å få spise god fisk, og lytte på konsert som spilles av Boknakaran og Robaat. - Atmosfæren blir alltid god, og vi har enda ledige billetter, sier en glad Tor Ivar Lyngmo ved Fjellkysten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Boknafisklaget blir for 5. gang i år. - Boknafisken er bestilt, kokken planlegger og oppsettet blir klart før helga, sier en glad Tor Ivar Lyngmo til nettavisen. Boknafisklaget var såpass populært, at Lyngmo så seg nødt til å arrangere boknafisklaget i to dager i år, i stedet for bare én i år. - Vi så allerede før vi hadde annonsert boknafisklaget at det kom til å bli fullt, men det er fremdeles ledig på fredag så det er bare å ringe og melde seg på, forteller Lyngmo til nettavisen.

Kulturopplevelser

Det tilbys god mat og god underholdning. - Konseptet blir som hvert år: Fisk og Boknakarene kan Lyngmo fortelle. De skal også få besøk av gruppa Robaat, som er kjent fra Urørt ved navnet "The Bonbons", etter en seier i den nasjonale finalen i låtkonkurransen Bandwagon i 2012. De blir å spille etter Boknakarene for å lage god stemning i år. - Folk venter på gamle slagere som spilles hvert år, men det blir så klart å komme inn noe nytt i mellom, fastslår Lyngmo.

Kystkultur

Selv om arrangementet blir to seperate dager, så står konseptet fast på fisk og Boknakarran. - Det skal være samme opplevelse begge dagene for alle som besøker, sier Lyngmo til nettavisen. Han understreker at det blir en flott opplevelse der for alle, og at det er en flott måte på å kunne oppleve kystkulturen. - Vi har fått gode tilbakemeldinger før, og atmosfæren blir alltid god, avslutter Lyngmo til nettavisen.