ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Loppis i Indregård:

Bra loppemarked

Det var mange skjulte skatter å finne mellom bordene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

INDREGÅRD: Ungdomslaget Samhold arrangerte lørdag loppemarked, bare en time etter oppstart hadde de allerede solgt en god del. - Det vi ikke får solgt tar vi vare på til neste gang, sier Beate Nordmark.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Bare en time etter at loppemarkedet på Indregård Grendehus åpnet dørene kunne arrangørene, UL Samhold meddele at salget har gått veldig bra. - Det kom masse folk nesten med engang vi åpnet dørene. Det har vært helt topp, men det spørs om vi klarer å få solgt alt i løpet av dagen. Vi håper vi klarer å få inn nok til å få renovert kjøkkenet som vi har snakket om ganske lenge i komiteen, sier Beate Nordmark medlem av hovedkomiteen til nettavisen.

Husflidslaget hadde også salg av ulike håndverksprodukter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Gammelt, brukt eller nytt

Dagen før loppemarkedet hadde folk gitt muligheten til å donere bort gamle og brukte utstyr til loppemarkedet. UL Samhold kunne fortelle om at det var flere som hadde levert helt ubrukte gjenstander. - Vi fikk blant annet en uåpnet fiskestang som fortsatt var i originalesken. Den har sannsynlig noen vunnet og bare hatt liggende hjemme. Folk har gitt bort de tingene de ikke ser nytten av selv lengre. Det er mye å spennende å finne her i dag, sier Merethe Nordmark som også er medlem av hovedkomiteen.