Salangen-Nyheter

Nærmere førti stykker deltok:

Burgere og rebusløp

Folk storkoste seg ved Juksavatn i det nydelige været. FOTO: SISSEL FJELDSTAD

SJØVEGAN: Rundt tolv stykker fra Mental Helse i Salangen hadde en fantastisk tur til Balsfjord torsdag 6.september. Der fikk de servert lunsj før aktivitetene og hamburger etterpå.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mental helse i Salangen deltok i forrige uke på Balsfjorddilten for personer med tilknytning til psykisk helse og rustjenesten i kommunen. Tor Vegar Nordeng forteller til nettavisen at det var en flott tur i et nydelig vær. – Vi var 10-12 stykker fra Salangen som dro med buss dit og det var kjørbar vei helt fram. Da vi ankom fikk vi servert lunsj og videre kunne vi delta på rebusløp der løypen gikk etter en skogsvei slik at det var mulig for de med rullestol og rullator å delta. I tillegg var det mulighet til å fortsette løypen rundt vannet for de som ville det, og når vi kom i mål fikk vi servert nydelige hamburgere før det ble trekning av premier for deltakerne som var med, sier Nordeng.

De som var med på Balsfjorddilten fikk seg god mat og drikke underveis av arrengementet. FOTO: SISSEL FJELDSTAD

Anbefaler

Totalt var det nærmere førti stykker som deltok der og for mental helse i Salangen blir det neppe siste gang. – Det er en fantastisk plass der og det er tilrettelagt for å sette opp telt. Det er toalett der, og jeg anbefaler på det varmeste folk til å ta turen dit også privat, forteller Tor Vegar Nordeng til nettavisen, og kommenter avsluttende med et smil at det nesten var som om man ikke ville dra hjem fra Balsfjorddilten.