Salangen-Nyheter

Bursdag for treningssenter

Lørdagen kunne Astafjord Trim og Helse feire ett års jubileum som treningssenter i Salangen. - Det er en dag som markerer at vi har greid å skape et godt treningstilbud i Salangen på ett år, sier daglig leder Miriam Jensen Bekkeli (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

På bildet:

Miriam Jensen Bekkeli er stolt over å ha kunnet fått til et godt treningssenter i Salangen på ett års tid.

Ingen i Salangen hadde vel trodd at med tiden skulle det vokse fram et treningssenter i bygda, den dagen det ble offisielt åpnet. Men i løpet av ett år har Astafjord Trim og Helse i Salangen markert seg godt i lokalsamfunnet. - Vi hadde som mål at vi skulle få inn 200 medlemmer det første året, men i dag er vi på 300 medlemmer her og det er kjempebra, sier daglig leder Miriam Jensen Bekkeli.Medlemmer fra hele regionen

I dag kommer medlemmene fra Salangen, Ibestad, Dyrøy og Lavangen. Hun forteller at treningssenteret er veldig populært for godt voksne damer, som trener mest på senteret. - Det er mindre med mannfolk som kommer og trener her, men det håper vi skal bli bedre med tiden. Vi damer er vel mer opptatt av å trene kroppen, og holde oss i form, konstaterer Jensen Bekkeli.

Kake og prøvetime

Lørdagen ble 1-års feiringen behøring markert med kake og kaffe til gjestene som kom innom. - Vi har tilbydd nye kunder om å komme og ta en gratis prøvetime og se hvordan det er å være her, og om de kan tenke seg å fortsette, sier Miriam. Hun avslutter med å si at i dag mandag vil det bli oppstart av et nytt treningstilbud, som kan passe mannfolkene bedre. - Det er Kaisa Ramberg som er instruktør for det som kalles for "Bodypump". Det går ut på mer styrketrening, avslutter Miriam Jensen Bekkeli.

Foto: Jon Henrik Larsen