Salangen-Nyheter

God mat og god stemning:

Bygda gleder seg

Finn Hagen har allerede gjort klar bordene for åpningen på tirsdag.

Finn Hagen har allerede gjort klar bordene for åpningen på tirsdag.

SETERMOEN: På tirsdag arrangeres den offisielle åpningen av det nye biffhuset på Setermoen. Initiativtaker Finn Hagen kjenner premierenervene og at forventningene er høye.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Finn Hagen får oppfylt en lang drøm når han nå kan åpne sin egen restaurant på Setermoen for første gang. Sist fredag var det næringsdrivende og spesielt inviterte som fikk  muligheten å få et innblikk på hva de holder på med. - Den offisielle åpningen vil foregå tirsdagen 19.april. Vi gleder oss veldig til å starte og det virker som om bygda gleder seg også med tanke på at vi har allerede fått mange henvendelser, sier Finn Hagen og tilføyer at premierenervene er tilstede.

Verdt å ta turen innom

Hagen har vært i restaurant bransjen i tretti år og det har alltid vært en drøm å drive sitt eget. Planen var å åpne restauranten i februar men på grunn av komplikasjoner måtte de utsette åpningen til i april. Det stopper ikke humøret på Hagen og står klar til å holde dørene åpen. - Jeg vil oppfordre alle til å komme innom og ta en prøvesmak. Det er absolutt verdt å ta turen innom og vi håper at lokalbefolkningen stiller opp og bruker oss, avslutter Hagen til nettavisen.

Annonse