ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Andreas på Garsnes Brygge:

Bygger ut restauranten

Andreas Utstøl på Garsnes Brygge er i full gang med å bygge ut til sommerens sesong. FOTO: ANE ESTIL

GARSNES: Det går i mot sommer, og lørdag åpner Garsnes Brygge dørene igjen. - Det vil bli vanlig a la carte meny på lørdag og på søndag er det den populære søndagsbuffeten, reklamerer innehaver Andreas Utstøl (bildet) som er midt i utbyggingen av restauranten på Garsnes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Da nettavisen var innom Garsnes forleden, var det full aktivitet med utbygging til sesongåpninga. Dette er delvis en renovering, men også en utbygging for å få bedre plass.  Det snekres på terassen og blomstene blomstrer i noen krukker som står ved veggen. Også Andreas Utstøl er kommet i sesongmodus, og er klar for en ny sommer på Garsnes. - Vi håper at det vil komme mange mennesker hit på åpninga, spesielt nå som vi holder på å bygge ut slik det blir større plass inne. Tror det er litt væravhengig om hvor mange som kommer, og nå i mai kommer vi til å ha lørdag og søndagsåpent, sier Andreas.

Ser fram til sommeren

I midten av juni kommer Garsnes Brygge til å ha åpent fra onsdag til søndag hver uke, og håper på at mange turister tar turen innom. - Allerede nå er det mange som har booket seg inn, og juli og august er nesten fullbooket. Men i juni er det enda plasser så det er bare å bestille. Det er turister fra hele Europa og faktisk er noen også fra Australia, New Zealand og Kina. Det vil bli forskjellige tema kvelder og varierende meny til sommeren, så det er bare å se fram til mye god mat, avslutter den entusiastiske Utstøl.