Annonse
Salangen-Nyheter

Slik ser det ut nå:

Byggingen i full gang

BYGGES: Slik ser det ut inne på tannklinikken som er under bygging. FOTO: IBESTAD KOMMUNE

BYGGES: Slik ser det ut inne på tannklinikken som er under bygging. FOTO: IBESTAD KOMMUNE

HAMNVIK: Til høsten blir den nye tannklinikken på Ibestad klar. Her er bildene fra arbeidet som pågår nå.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nettavisen har snakket med Linn Katariina Henriksen som er tannlege på Ibestad.

Hun forteller at hun føler seg heldig som har kunnet vært med på å forme hvordan den nye tannklinikken skulle bli.

- I dag var første gang vi så klinikken fra innsiden. Jeg har, sammen med daværende overtannlege i Harstad Øystein Bærø og fylkestannhelsesjefen utformet plantegningene i samarbeid med arkitekten. I tillegg er jeg medlem av kommunens byggeutvalg, på vegne av kommunen. Det er gøy å ha kunnet følge prosjektet i detalj, fra flere sider, i tillegg til lat jeg til slutt skal jobbe ved klinikken når den er ferdig. En kan jo i aller høyeste grad si at jeg virkelig har fått være med å forme min egen arbeidsplass, sier hun.

Hun er fornøyd med investeringene Troms- og Finnmark fylkeskommune gjør i forbindelse med byggingen av den nye klinikken.

- I utgangspunktet var vi fornøyd med det klinikklokalet vi hadde, spesielt utsikten mot fjellkjeden på Andørja vil vi savne i det nye lokalet. Det mister vi nå, men ellers er det bare fordeler med dette slik jeg ser det. Troms og Finnmark fylkeskommune leier lokaler av kommunen til tannhelsetjenesten, og da det ble vedtatt revet, så måtte vi finne noe annet. Vi kunne enten leie hos en privat aktør eller videreføre leie hos kommunen i det nye bygget. Jeg er glad for at fylket landet på den løsningen de gjorde. Det å få jobbe i en topp moderne tannklinikk er selvsagt veldig stas. TFFK gjør svært store investeringer når vi nå skal innredde klinikken. Det viser at det tenkes langsiktig om en tankklinikk i Ibestad og det er jeg takknemlig for. Det tror jeg pasientene våre er også, sier Henriksen.

BYGGES: Det bygges mye i disse dager på den nye klinikken. FOTO: IBESTAD KOMMUNE

Annonse