Salangen-Nyheter

Denne uken kommer elementene:

Coop-bygget tar form

Arbeidet med det nye Coop-bygget på Sjøvegan har gått radig. Mot slutten av denne uken vil de første elementene være satt opp. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I flere måneder har entreprenørene jobbet på spreng for holde planen for det nye Coop-bygget på Sjøvegan. Denne uken kommer elementene, og bygget vil settes opp omgående.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Mot slutten av denne uka vil det kunne merkes en større forandring i bybildet på Sjøvegan når det nye Coop-bygget skal settes opp. Selve byggkonstruksjonen skal stå ferdig før utgangen av året, så vin installasjoner og innvendig arbeid påbegynnes etter årsskiftet. Byggherre, og daglig leder av Coop Extra, Agnar Magne Fossbakk forteller at han svært fornøyd med hvor fort det har gått med bygging og skryter varmt av entreprenørene.

Byggherre og daglig leder ved Coop-Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk gleder seg meget til å flytte inn i nybutikken. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR.

Bygget kommer sjøveien

Vestlandentreprenørene Block Berge Bygg hadde i tillegg belaget seg på at det skulle bli mye dårlig vær i løpet av byggeperioden, men Fossbakk forteller at han har fått tilbakemeldinger fra entreprenørene at de er overrasket hvor fint vær det har vært. - En av de jeg snakket med hadde kun hatt på seg regntøy to dager siden august, forteller Agnar Fossbakk. Tirsdag eller onsdag denne uken kommer elementene med båt til Sjøvegan, og en av arbeiderne på anlegget forteller over sperregjerdet til nettavisens journalist at elementene vil settes opp fortløpende fremover.