Salangen-Nyheter

Hardhausan klar for julebord:

– Dæ e sommartemperatur

Isbaderlauget Hardhausan på Ibestad er i full gang med badesesongen. For tiden ligger badetemperaturen på mellom 3 og 5 grader, noe hardhaus Leif David Oldervik (til venstre) mener er helt ideelt. FOTO: PRIVAT

HAMNVIK: Isbaderlauget Hardhausan på Ibestad er i full gang med badesesongen. For tiden ligger badetemperaturen på mellom 3 og 5 grader, noe hardhaus Leif David Oldervik mener er helt ideelt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På Ibestad finnes det en helt spesiell gjeng som hver søndag gjennom vinterhalvåret samles for å ta seg en dukkert i sjøen. Den 15. desember skal Hardhausan ha julebord, da blir det igjen bading, men med en liten tilstelning inne i campingvogna deres nede ved Hamnvik etter badingen.

Badetemperaturen slik som den skal

Leif David Oldervik ved Isbaderlauget Hardhausan forteller til nettavisen at badetemperaturen for tiden ligger på mellom 3 og 5 grader, noe han beskriver som sommertemperaturer. I tillegg har de i tradisjon tro bading både på nyttårsaften og 1. nyttårsdag, og som vanlig møtes de hver søndag klokken 13:00 for en dukkert. – Alle som er interesserte skal bare ta turen innom, sier Leif David Oldervik til nettavisen.