ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Gjentar suksess av korkonsert:

Damekor med 70-talls konsert i Dyrøy

Sørreisa Damekor og bandet RV86 er klare for å gjenta suksessen med 70-talls konsert i Dyrøy lørdag kveld.

Publikum var meget begeistret etter A ´70s show i Sørreisa for to uker siden. Nå satser Sørreisa Damekor og bandet RV86 på å gjenta suksessen i Dyrøy lørdag kveld.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2022 kl 00:59

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Korsang er i skuddet. Det merker damene i Sørreisa Damekor. Lørdag 5.november er det duket for konsert i Nordavindshagen i Dyrøy.

- Responsen etter premieren var overveldende positiv, og publikum ga uttrykk for at de hadde en kjempeherlig kveld. Vi er klare for å gjenta suksessen i Nordavindshagen i Brøstadbotn førstkommende lørdag. Dyrøyværinger, gjør dere klare for slengbukser, musikalsk morro, vorspiel og nach!, sier dirigent Elin Synnøve Bråthen til nettavisen.

Kribling

Damekoret forventer kribling i kroppen og like god stemning i salen fra første låt som for to uker siden.

70-tallet var en herlig blanding av disco, funk, rock og vakre popstrofer.

Dette unike tiåret med musikalsk morro skal gjenspeiles i showet som Sørreisa damekor og bandet RV86 fremfører lørdag kveld. Det er allerede solgt godt med billetter, så det borger for god stemning og stinn brakke.

-Vi har allerede vært på befaring, har satt inn korbenkene og pynten vår, og er klare til å innta Nordsvindshagen med alle våre kostymer og utstyr, sier dirigent og musikalsk leder, Elin Synnøve Bråthen.

Kjente låter

Det blir show med band, kostymer, scenografi, lyd og lys. Sørreisa damekor har økt antallet medlemmer til 25 siden starten av prosjektet, og byr på kjente låter av Queen, Elton John, Joni Mitchell, Abba, Marvin Gaye og Bjørn Skifs.

RV86 er et Sørreisabasert band med stødige og erfarne musikere. Nå gleder de seg til å få på seg de oransje rysjeskjorter igjen og telle opp takten sammen med koret.

Arrangørene oppfordrer publikummet til å kle seg i 70-tallsstil om de har lyst, men alle er velkomne – med eller uten tidsriktige klær. Showet er lørdag 5.november.

Fredag kveld gjester damekoret Salangen-Nyheters fredagssending «Natt til lørdag» der de skal snakke om konserten som skal være lørdag i Dyrøy. Sendingen begynner kl. 22.00!