Salangen-Nyheter

Flerkulturell kveld på kulturhuset:

Damene koset seg

Det ble servert både rundstykker, pizza og kaker og mat fra ulike land, på den internasjonale kvelden. FOTO PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går kveld holdt Salangen Røde Kors den årlige damekvelden for damene på mottaket og de som er bosatt i Salangen. Det var en sosial flerkulturell fest med sang, musikk og mye god mat.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Mange flotte damer var samlet i Lysthuset i Salangen kulturhus torsdag kveld. Kvelden startet med sang og musikk ifra viseklubben Baluba. De sang norske barnesanger og voksne sanger, noe som damer i alle aldre kunne verdsette. Dette er det tredje året det holdes en slik kveld og det kan betegnes som en årlig tradisjon.

Viseklubben Baluba stod for kveldens underholdning. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ulike nasjonaliteter

Det var 70 damer som hadde vist sin interesse for arrangementet, hvor 40 av dem var ifra mottaket. Maten var laget av både Salangen Røde Kors og fra ulike damer med ulike nasjonaliteter. Blant disse var det mat fra Etiopia, Somalia og Nigeria. - Dette er blitt en årlig tradisjonen som holdes hvert år på høstparten, og i år er ingen unntak. Det har vært etterspurt om når kvelden skulle avholdes så vi bestemte å holde den i begynnelsen av november. Vi har slike kvelder fordi det er sosialt og trivelig; damene kan også bli kjent med hverandre, i tillegg som de får vist seg frem. De får møte norsk kultur og vi får selvfølgelig møte deres, sier May Eriksen ved Salangen Røde Kors avslutningsvis til nettavisen.

Nesten fullt lokale inne i Lysthuset i Salangen Kulturhus. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN